WI-FI роутер від Рінет

Home » Послуги » WI-FI роутер від Рінет

Оренда обладнання WiFi

1330641438_1

Ви маєте бажання комфортно користуватися безпровідним Інтернетом у себе вдома чи в офісі, мати змогу в будь-яку мить виходити до мережі з планшету, сматрфону чи ноутбуку? Тоді у Вас є необхідність встановити обладнання – WiFi роутер. Зручний доступ до мережі Інтернет – це можливість вчасно виконувати свою роботу, перебувати в курсі найновіших подій, вести перемовини, укладати контракти та просто розважатися. Сьогодні майже кожна родина має по декілька гаджетів, що дозволяють швидко отримувати необхідну інформацію з Інтернету. Якщо Ви на деякий час знімаєте офіс чи квартиру і не бажаєте вкладати кошти на постійне встановлення обладнання для підключення безпровідного (бездротового) Інтернету в Рівному, ми з радістю надамо Вам можливість взяти дане устаткування в оренду. За більш детальною інформацією, а також щоб замовити цю послугу, Ви можете звернутися до нашого офісу або за телефоном 420-313. Після отримання Вашої заявки ми встановлюємо WiFi роутер у вашому приміщенні та виконуємо всі необхідні налаштування. Після цього Ви зможете по-новому організувати роботу офісу або забезпечити кожного члена родини вільним доступом до Інтернету.

Вартість послуги 15 грн на місяць. Тобто до Вашої абонплати Ви додаєте лише 15 грн і користуєтеся Інтернетом у зручний для Вас спосіб. Якщо у Вас виникли питання щодо отримання роутера в оренду, не зволікайте та звертайтеся до нас! Також Ви можете детально ознайомитися з інструкціями по налаштуванню WI-FI обладнання  тут.

До уваги всіх охочих – на жаль, з 1 січня 2015 року ця послуга тимчасово недоступна. Приносимо вибачення за незручності.